Întrebări frecvente

 

Cum pot plăti?

Puteți plăti online cu cardul de credit sau creditul personal sau al companiei dvs. în condiții de siguranță, într-o pagină profesională securizată a unui procesator de plăți. Cardurile acceptate pentru plată sunt VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2 / CVC2).

Nu există comision suplimentar pentru tranzacții.

Prelucrarea datelor cardului dvs. se face exclusiv pe serverele PLATIONLINE.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PLATIONLINE nu păstrează informațiile confidențiale ale cardului dvs., ci le trimite criptate pe o conexiune securizată către banca procesorului. În acest fel, informațiile dvs. sunt în siguranță.

 

Cum va apărea tranzacția mea pe extrasul bancar?

Pentru tranzacțiile cu cardul de credit sau de debit de pe site-ul nostru web, în extrasul dvs. de cont bancar, tranzacția va apărea sub numele de cumpărături online alăturat numele fiind GOLDEN WINE.

 

Când voi primi achiziția mea?

Când cumparati un produs sau mai multe produse pe site-ul nostru, procesul este automat și veți primi un e-mail de confirmare în Inbox, vă rugăm să verificați și dosarul Spam. În cazul în care nu primiți acest e-mail, ne puteți scrie un e-mail la office@goldenwine.ro.

 

Livrare si plata

Livrarea se face prin FAN COURIER.

Durata livrarii este de minim 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Produsele se afla in amabalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Costurile de transport variaza in functie de localitatea de unde se va face comanda ( minim 20 de lei ) si vor fi prezentate in apelul telefonic de confirmare a comenzii.

Numerar – plata se face in lei, integral, la livrarea produsului prin curierat. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Plata cu cardul – procesare securizata prin intermediul PlatiOnline (www.plati.online), comision 0%

 

Cum pot anula tranzacția mea?

Puteți anula cu ușurință comanda dvs., scriindu-ne un e-mail la adresa office@goldenwine.ro. Vă vom emite o rambursare completă, atâta timp cât solicitarea dvs. va fi făcută in maxim 48 de ore de la data comenzii. După anularea unei tranzacții cu cardul, banca emitenta va debloca suma blocată în contul clientului în 1-30 de zile, în funcție de politica sa.

 

Cum pot returna o comanda?

Dată fiind natura perisabilă a produselor pe care le comercializăm, noi ne dorim și urmărim să fiți pe deplin mulțumiți de cumpărăturile efectuate pe site-ul nostru, totuși, în cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsele achiziționate, le puteți returna în baza cadrului legislativ în vigoare. Astfel, puteți returna orice produs comandat din magazinul nostru virtual, în termen de 10 zile, fără penalități și fără a vi se pune vreo intrebare legată de motivul pentru care ați luat această decizie. Denunțarea de contract se face numai în scris. Pot fi returnate în baza acestor legi doar produsele ce nu au fost ridicate de la sediul nostru. Singura condiție este ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat (să aibă ambalajul original și documentele care l-au însoțit). În maxim 30 de zile de la data returnării vă vom înapoia contravaloarea comenzii în contul dumneavoastră. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumpărător. Nu se vor înapoia cheltuielile de transport și cele de asigurare a mărfii.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

 

Care este politica dvs. de rambursare?

Nu este nicio problemă dacă ceva a intervenit și nu mai puteți dori comanda, atâta timp cât ne informați în maxim 48 de ore de la data comenzii, veți primi o rambursare completă.