De patru generaţii, afacere de familie

catalin botezatu desface o sticla de vin alb cu foite de aur
vin alb Chardonnay cu aur 23k alimentar golden wine 0,75l și 1,5l

23 K și 925 – o ofertă exclusivistă, dar și accesibilă tuturor

Deși sunt destinate iubitorilor de lux, prețul produselor noastre permite ca acestea să fie accesibile oricărei persoane care înțelege corect locul și rostul vinului în clădirea unui stil de viață sănătos.

Având valențe terapeutice, consumul lor constant, în ritm moderat, creează acea mult dorită stare de bine, refac echilibrul interior.

Vizitează Magazinul

vin rose demisec cu particule fine de argint silver wine 0,75l și 1,5l

Stropul de istorie care face diferența

Ambele vinuri sunt create de Cramele Bolgiu, din Urlați, jud. Prahova, cea mai veche afacere de familie din vitivinicultura românească.

Istoria vitivinicolă a familiei Bolgiu în Urlați începe pe la 1690, când logofatul Tache Bolgiu a cumparat via – direct de la Voievodul Brâncoveanu, cel supranumit de către turci Altîn-Bey (Prințul Aurului). O marcantă figură istorică care a și inspirat pe Costin Bolgiu, tânărul oenolog al cramei, în realizarea câtorva din vinurile pe care le creează. Era, parcă, inevitabil ca, din vechile vii brâncovenești, să nu apară și un vin de aur, în 2014, urmat de unicul vin rose cu particole de argint în 2018.

Cele două vinuri din gama Luxury Wines au devenit un portofoliu externalizat în 2020, prin cedarea promovării și comercializării lor către societatea Golden Wine, înființată de doi tineri antreprenori: Alexandru Murgoci și Mihnea Grigoriu.

golden wine vin cu foite de aur

Acum că te-ai convins, te invităm să descoperi produsele noastre.

 

la un pahar de golden wine 23k