Termeni și Condiții

 

Protecția prin drepturile de autor

Întregul material de pe site-ul www.goldenwine.ro este protejat prin drepturile de autor.

Deţinătorul exclusiv al drepturilor de autor pe site-ul www.goldenwine.ro este GOLDEN WINE DISTRIBUTION S.R.L (de la data publicării și în cursul anilor următori  stabiliți prin lege), în cazul în care titularul nu permite alftel şi dacă nu se prevede altfel pe pagina web www.goldenwine.ro.

Încurajăm link-uirea către pagina și documentele noastre.

Vă putem da permisiunea pentru a publica o parte sau întreg articolul sau document pe site-ul dvs. În acest sens, vă rugăm sa ne contactaţi la office@goldenwine.ro.

 

Condiții de utilizare

Accesul la pagina web www.goldenwine.ro și la serviciile sale este permis tuturor utilizatorilor de Internet cu unele limite. La orice folosire a site-ului www.goldenwine.ro, utilizatorul automat acceptă și condițiile de utilizare.

Utilizatorii de Internet sunt liberi de a folosi site-ul www.goldenwine.ro şi serviciile sale în cadrul facilităţilor obţinute, subînţelegând lipsa de abuz, orice tip de hacking sau activităţi ilegale cum ar fi: accesul la părţi neautorizate ale site-ului, folosirea formularului nostru online cu alte intenţii, cu excepţia celor indicate, schimbarea  violentă a conţinutului, abordare violentă la părțile neautorizate (nelinkate) ale site-ului etc…

Dacă nu este menționat altfel, utilizatorul este liber să acceseze o anumită secțiune a site-ului. Secțiuni cu accesul limitat sunt, de exemplu, paginile clienților. Utilizatorilor care nu sunt clienți și nu au parole de acces, le este interzis accesul la aceste secțiuni ale site-ului.

În timpul conceperii materialelor și a serviciilor pe site-ul www.goldenwine.ro, am făcut maximumul posibil ca informaţiile şi serviciile să fie utile, eficiente și folositoare pentru utilizatori.

Exacticitatea afirmațiilor de pe pagina www.goldenwine.ro este verificată atent. În cazul în care utilizatorul va observa incorectitudini în unele afirmații, el este invitat să ne contacteze direct: prin e-mail, telefon, fax sau personal la birou.

Utilizarea materialelor şi serviciilor de pe site-ul www.goldenwine.ro se reduce la propria răspundere a utilizatorului. Utilizatorul este de acord că va aplica rezonabil sau cu sfaturi de la profesionişti, informaţii de pe site-ul www.goldenwine.ro, şi că orice rezultat obţinut ca urmare a activităţilor de utilizare a www.goldenwine.ro şi a serviciilor sale se va face pe responsabilitatea proprie a utilizatorului.

 

Cum pot anula tranzacția mea?

Puteți anula cu ușurință comanda dvs., scriindu-ne un e-mail la adresa office@goldenwine.ro. Vă vom emite o rambursare completă, atâta timp cât solicitarea dvs. va fi făcută in maxim 48 de ore de la data comenzii. După anularea unei tranzacții cu cardul, banca emitenta va debloca suma blocată în contul clientului în 1-30 de zile, în funcție de politica sa.

 

Care este politica dvs. de rambursare?

Nu ne pasă dacă ceva a intervenit și nu mai puteți dori comanda. Atâta timp cât ne informați in maxim 48 de ore de la data comenzii, veți primi o rambursare completă.

 

DATE FIRMA

GOLDEN WINE DISTRIBUTION S.R.L

SEDIU SOCIAL: Municipiul Ploiesti, Strada Rudului, nr. 110, Judet Prahova

CUI: 43084188 / J29/1681/23.09.2020